ελικο Νόμισμα Θηρία της Βασίλισσας, 2oz, 999, Ηνωμένο Βασίλειο, 2021

Τελικο Νόμισμα Θηρία της Βασίλισσας, 2oz, 999, Ηνωμένο Βασίλειο, 2021

CODE: GB202100204D

119.00

+ -
Δόσεις Υπολογισμός μεταφορικών

2021 Μεγάλη Βρετανία 2 Oz Ασήμι Θηρία της Βασίλισσας  Queen's Beasts Completer Coin .9999 Λαμπερο Ακυκλοφόρηο BU

 Συλλέκτες νομισμάτων των Queen's Beasts, Θηρίων της Βασίλισσας: Αποκτήστε το τελικό και ολοκληρωμένο νόμισμα  της αυτής βασιλικής συλλογής! Το Coins Club παρουσιάζει με υπερηφάνεια το τελικό νόμισμα 2021 της Μεγάλης Βρετανίας Silver Queen's Beasts Completer Coin, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο για αγορά. Κάθε Νόμισμα  Complete περιέχει2 ουγκιές ατοφιο ασήμι 9999 . Αυτό το Λαμπερό Ακυκλοφόρητο νόμισμα, που παράγεται από το Royal Mint, σηματοδοτεί το 11ο και τελευταίο νόμισμα στη φημισμένη σειρά Queen's Beats. Εκτός από το χρυσό , αυτό το Silver Completer Coin είναι το μόνο νόμισμα που φέρει και τα δέκα θηρία της βασίλισσας σε μια επιφάνεια. Εξασφαλίστε αυτή τη συναρπαστική ολοκλήρωση της ααργυρής σειράς και αποκτήστε  το   Silver Queen's Beasts Completer Coin Νόμισμα 2021 της Μεγάλης Βρετανίας σήμερα!

 

Το Βασιλικό Νομισματοκοπείο ξεκίνησε για πρώτη φορά τη σειρά Queen's Beasts το 2016 για να τιμήσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β 'που είναι ο μακροβιότερος μονάρχης στον κόσμο. Κατά τη στέψη της βασίλισσας το 1953, τα δέκα αυτά «θηρία» ήταν τοποθετημένα στο αβαείο του Γουέστμινστερ για να την "προσέχουν" . Τα τελευταία 5 χρόνια, το Royal Mint κυκλοφόρησε χρυσές, ασημένιες και πλατινένιες εκδόσεις για κάθε «θηρίο», που ενθουσίασαν τους συλλέκτες παγκοσμίως. Προσθέστε την τέλεια έκδοση στην προσωπική σας συλλογή Queen's Beasts αγοράζοντας το ολοκληρωμένο νόμισμα 2021 Silver Queen's Beasts Completer Coin.

 

Η α όψη απεικονίζει το πορτραίτο της  βασίλισσας Ελισάβετ Β ', σχεδιασμένο από τον Τζόντι Κλαρκ. Η β όψη, επίσης σχεδιασμένη από τον Jody Clark, παρουσιάζει και τα δέκα θηρία τοποθετημένα σε προστατευτικό κύκλο γύρω από τη βασίλισσα.

 

Προδιαγραφές νομισμάτων:

 

11η και ΤΕΛΙΚΗ κυκλοφορία στη συλλογή Queen's Beasts

Κατασκευασμένο από ασημι  9999 με βάρος 2 ουγκιές

Παραγωγή The Royal Mint

Ποιότητα Λαμπερο Ακυκλοφόρητο

Ονομαστική αξία  5£  

Τα μεμονωμένα νομίσματα έρχονται σε προστατευτικές κάψουλες. 

 

α οψη : Η Αυτού Μεγαλειότητα, Βασίλισσα Ελισάβετ Β '. Επιγραφές: "ELIZABETH II", "D.G. REG F.D.", καθώς και η ονομαστική αξία.

β οψη: Πορτρέτο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β ', που περιβάλλεται από τα δέκα θηρία της βασίλισσας. Επιγραφές: "THE QUEEN'S BEASTS", "2021", καθώς και το βάρος και η καθαρότητα του νομίσματος.

 

Το Coins Cub Greece σας προσφέρει μια ποικιλία από εκπληκτικά ασημένια νομίσματα από το Βασιλικό Νομισματοκοπείο, συμπεριλαμβανομένου αυτού του ειδικού νομίσματος 2021 της Μεγάλης Βρετανίας Silver Queen's Beasts Completer Coin. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει και τη συλλογή 2021 της Μεγάλης Βρετανίας Silver Queen's Beasts White Horse of Hanover και το 2021 της Μεγάλης Βρετανίας 1 oz Gold Queen's Beasts White Greyhound of Richmond Coin στη συλλογή σας Queen's Beasts. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε και την εντυπωσιακή  Britannia! Μόλις υποβληθεί η παραγγελία σας, θα συσκευάσουμε με ασφάλεια τα αντικείμενά σας και θα τα στείλουμε στη διεύθυνσή σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.

 

Type the characters you see in the picture above.

 
 
Loading...
Κατάλογος Προϊόντων