Μαρ 20, 2022: Ευγενή μέταλλα

 1. Array
  (
  )
  
  
Ευγενή μέταλλα είναι τα μέταλλα τα οποία είναι ανθεκτικά στη διάβρωση και την οξείδωση στον υγρό αέρα, σε αντίθεση με τα περισσότερα βασικά μέταλλα.Τα ευγενή μέταλλα δεν πρέπει να συγχέονται με τα πολύτιμα μέταλλα, αν και αρκετά ευγενή μέταλλα είναι πολύτιμα.
Πληρές άρθρο

Οκτ 18, 2019: Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ HARRY POTTER

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ HARRY POTTER Η εκπληκτική συλλογή του Χάρι Πότερ περιλαμβάνει 24 επίσημα εγκεκριμένα νομίσματα που παρουσιάζουν τους χαρακτήρες, τα πλάσματα και τις ιστορίες της διάσημης Σχολής Μαγείας του Χόγκουαρτς! Η συλλογή είναι μια ιδανική και προσιτή εισαγωγική προσφορά για όλους τους συλλέκτες νομισμάτων και τους οπαδούς του Χάρι Πότερ & των φίλων του! Εγκεκριμένα από τους Warner Bros και J.K. Ρόουλινγκ! Κάθε νόμισμα είναι απο καλλιτεχνικής αλλά και νομισματικής άποψης αριστοτεχνικά σχεδιασμένο. Η εντυπωσιακη μεγάλη διάμετρος των 41χιλ είναι πλήρως επαργυρωμένη και φέρει ειδική επιτύπωση χρωμάτων για να αναδεικνύονται οι ήρωες της ιστορίας!Στην επιφάνεια του νομίσματος είναι επισης χαραγμένα σχέδια και σύμβολα για να τονίζουν το χαρακτήρα κάθε χαρακτήρα καιέτσι δημιουργούν μια μοναδική εμφάνιση καιαίσθηση !
Πληρές άρθρο

Σεπ 1, 2019: COINS ARE US

 1. Array
  (
  )
  
  
Coins are more than tokens of trade. They are miniature works of art – pieces of history you can hold in your hands
Πληρές άρθρο

Ιουλ 16, 2015: Σαν Σημερα, 16 Ιουλίου 1661: Το πρώτο χαρτονόμισμα στην Ευρώπη τυπώνεται από την Τράπεζα της Στοκχόλμης.

xartoniomisma
Συλλεκτικά χαρτονομίσματα Συλλεκτικά είναι αυτα που που αποτελούν μέρος Ειδικών εκδόσεων, ή των χαρτονομισμάτων εκείνων που για κάποιο λόγο, τυχαίο ή όχι, έχουν κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις η αγορά προσδιορίσει μια άλλη αξία (εμπορική) η οποία μπορεί να είναι χαμηλότερη ή υψηλότερη από την ονομαστική ανάλογα με την σπανιότητά τους ή όχι. Οι παράγοντες που προσδιορίζουν την σπανιότητα και κατ’ επέκταση και την εμπορική τους αξία είναι πολλοί όπως παλαιότητα, η ακεραιότητα, η φήμη, η καλλιτεχνική αρτιότητα και πρωτίστως η προσφορά και η ζήτηση. Διαφορετική συνήθως εμπορική αξία από την ονομαστική έχουν επίσης τα χαρτονομίσματα τα οποία έχουν αποσυρθεί από της αγορά. Ανά τους αιώνες πάντα υπήρχαν συλλέκτες μεταλλικών νομισμάτων και πολύ αργότερα χαρτονομισμάτων που διαμόρφωσαν μια ιδιαίτερη πολύ μεγάλη κοινότητα και την αντίστοιχη αγορά η οποία διαμόρφωνε και τις τιμές.
Πληρές άρθρο
Φόρτωση ...
Κατάλογος Προϊόντων