Οκτ 18, 2019: Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ HARRY POTTER

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ HARRY POTTER Η εκπληκτική συλλογή του Χάρι Πότερ περιλαμβάνει 24 επίσημα εγκεκριμένα νομίσματα που παρουσιάζουν τους χαρακτήρες, τα πλάσματα και τις ιστορίες της διάσημης Σχολής Μαγείας του Χόγκουαρτς! Η συλλογή είναι μια ιδανική και προσιτή εισαγωγική προσφορά για όλους τους συλλέκτες νομισμάτων και τους οπαδούς του Χάρι Πότερ & των φίλων του! Εγκεκριμένα από τους Warner Bros και J.K. Ρόουλινγκ! Κάθε νόμισμα είναι απο καλλιτεχνικής αλλά και νομισματικής άποψης αριστοτεχνικά σχεδιασμένο. Η εντυπωσιακη μεγάλη διάμετρος των 41χιλ είναι πλήρως επαργυρωμένη και φέρει ειδική επιτύπωση χρωμάτων για να αναδεικνύονται οι ήρωες της ιστορίας!Στην επιφάνεια του νομίσματος είναι επισης χαραγμένα σχέδια και σύμβολα για να τονίζουν το χαρακτήρα κάθε χαρακτήρα καιέτσι δημιουργούν μια μοναδική εμφάνιση καιαίσθηση !
Πληρές άρθρο

Σεπ 1, 2019: COINS ARE US

  1. Array
    (
    )
    
    
Coins are more than tokens of trade. They are miniature works of art – pieces of history you can hold in your hands
Πληρές άρθρο

Ιουν 8, 2018: Πανελλήνια Διαβούλευση « Πώς οι Τοπικές Αυτοδιοικήσεις θα Υποστηρίξουν τις Γυναίκες στο Επιχειρείν»

To COINS CLUB GREECE υποστηρίζει την Πανελλήνια Διαβούλευση με τίτλο « Πώς οι Τοπικές Αυτοδιοικήσεις θα Υποστηρίξουν τις Γυναίκες στο Επιχειρείν» Η Πανελλήνια Διαβούλευση της ΚΕΔΕ έχει την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και την Υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα καθώς και του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ κι Επιχειρηματιών της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων. Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας ανακοινώνουμε σας προσκαλούμε στην Πανελληνια Διαβούλευση με την υποστήριξη του κυρίου Γιώργου Πατούλη, προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ενσωμάτωσης των 17 στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ ( 17 SDG) από εταιρείες και οργανισμούς και περιλαμβάνει τους εξής άξονες: Α) Πανελλήνια Διαβούλευση για την υλοποίηση προτεινόμενων δράσεων φορέων από τους ΟΤΑ με τίτλο «Πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις γυναίκες στο Επιχειρείν» Β) Εφαρμογή προγραμμάτων εκπαίδευσης ή άλλων δράσεων σε γυναίκες τοπικών κοινωνιών, στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας των επιχειρήσεων
Πληρές άρθρο

Μαi 7, 2018: www.coinsclub.gr Officially Distributes the 2018 FIFA World Cup TM Coins and Medals in Greece. Subscribe today!

www.coinsclub.gr Officially Distributed the 2018 FIFA World Cup TM Coins and Medals in Greece. Subscribe today! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Coins Club Greece ξεκίνησε την διάθεση των Επίσημων Αναμνηστικών νομισμάτων και μεταλλίων του 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA TM. Tα βλέμματα δισεκατομμυρίων θεατών και τηλεθεατών είναι στραμμένα σε μία από τις γοητευτικότερες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης: Τη Ρωσία. Ειδικά για το γεγονός, τα Νομισματοκοπεία όλου του κόσμου πραγματοποιήσαν επίσημες νομισματικές Εκδόσεις που απαθανατίζουν μοναδικά την ενθουσιώδη αναμονή από το πρώτο Ματς ως την κατάκτηση του Τρόπαιου από μια από τις 32 χώρες που συμμετέχουν.
Πληρές άρθρο

Ιαν 22, 2018: WORLD MONEY FAIR, ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018- ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

WORLD MONEY FAIR, ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018
Λίγες μέρες απομένουν ως την έναρξη της 47ης Διεθνούς Έκθεσης Νομισμάτων που θα διεξαχθεί από τις 2 ως τις 4 Φεβρουαρίου 2018. Το πρόγραμμα φέτος είναι ιδιαιτέρως εμπλουτισμένο με αξιοθέατα, με παρουσιάσεις νέων προϊόντων και με αναρίθμητες σημαντικές νομισματικές εκδόσεις στο πλαίσιο της μεγαλύτερης νομισματικής έκθεσης παγκοσμίως.
Πληρές άρθρο

Ιουλ 16, 2015: Σαν Σημερα, 16 Ιουλίου 1661: Το πρώτο χαρτονόμισμα στην Ευρώπη τυπώνεται από την Τράπεζα της Στοκχόλμης.

xartoniomisma
Συλλεκτικά χαρτονομίσματα Συλλεκτικά είναι αυτα που που αποτελούν μέρος Ειδικών εκδόσεων, ή των χαρτονομισμάτων εκείνων που για κάποιο λόγο, τυχαίο ή όχι, έχουν κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις η αγορά προσδιορίσει μια άλλη αξία (εμπορική) η οποία μπορεί να είναι χαμηλότερη ή υψηλότερη από την ονομαστική ανάλογα με την σπανιότητά τους ή όχι. Οι παράγοντες που προσδιορίζουν την σπανιότητα και κατ’ επέκταση και την εμπορική τους αξία είναι πολλοί όπως παλαιότητα, η ακεραιότητα, η φήμη, η καλλιτεχνική αρτιότητα και πρωτίστως η προσφορά και η ζήτηση. Διαφορετική συνήθως εμπορική αξία από την ονομαστική έχουν επίσης τα χαρτονομίσματα τα οποία έχουν αποσυρθεί από της αγορά. Ανά τους αιώνες πάντα υπήρχαν συλλέκτες μεταλλικών νομισμάτων και πολύ αργότερα χαρτονομισμάτων που διαμόρφωσαν μια ιδιαίτερη πολύ μεγάλη κοινότητα και την αντίστοιχη αγορά η οποία διαμόρφωνε και τις τιμές.
Πληρές άρθρο
Φόρτωση ...
Κατάλογος Προϊόντων