Oct 18, 2019: Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ HARRY POTTER

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ HARRY POTTER Η εκπληκτική συλλογή του Χάρι Πότερ περιλαμβάνει 24 επίσημα εγκεκριμένα νομίσματα που παρουσιάζουν τους χαρακτήρες, τα πλάσματα και τις ιστορίες της διάσημης Σχολής Μαγείας του Χόγκουαρτς! Η συλλογή είναι μια ιδανική και προσιτή εισαγωγική προσφορά για όλους τους συλλέκτες νομισμάτων και τους οπαδούς του Χάρι Πότερ & των φίλων του! Εγκεκριμένα από τους Warner Bros και J.K. Ρόουλινγκ! Κάθε νόμισμα είναι απο καλλιτεχνικής αλλά και νομισματικής άποψης αριστοτεχνικά σχεδιασμένο. Η εντυπωσιακη μεγάλη διάμετρος των 41χιλ είναι πλήρως επαργυρωμένη και φέρει ειδική επιτύπωση χρωμάτων για να αναδεικνύονται οι ήρωες της ιστορίας!Στην επιφάνεια του νομίσματος είναι επισης χαραγμένα σχέδια και σύμβολα για να τονίζουν το χαρακτήρα κάθε χαρακτήρα καιέτσι δημιουργούν μια μοναδική εμφάνιση καιαίσθηση !
Πληρές άρθρο

Jun 8, 2018: Πανελλήνια Διαβούλευση « Πώς οι Τοπικές Αυτοδιοικήσεις θα Υποστηρίξουν τις Γυναίκες στο Επιχειρείν»

To COINS CLUB GREECE υποστηρίζει την Πανελλήνια Διαβούλευση με τίτλο « Πώς οι Τοπικές Αυτοδιοικήσεις θα Υποστηρίξουν τις Γυναίκες στο Επιχειρείν» Η Πανελλήνια Διαβούλευση της ΚΕΔΕ έχει την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και την Υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα καθώς και του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ κι Επιχειρηματιών της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων. Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας ανακοινώνουμε σας προσκαλούμε στην Πανελληνια Διαβούλευση με την υποστήριξη του κυρίου Γιώργου Πατούλη, προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ενσωμάτωσης των 17 στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ ( 17 SDG) από εταιρείες και οργανισμούς και περιλαμβάνει τους εξής άξονες: Α) Πανελλήνια Διαβούλευση για την υλοποίηση προτεινόμενων δράσεων φορέων από τους ΟΤΑ με τίτλο «Πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις γυναίκες στο Επιχειρείν» Β) Εφαρμογή προγραμμάτων εκπαίδευσης ή άλλων δράσεων σε γυναίκες τοπικών κοινωνιών, στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας των επιχειρήσεων
Πληρές άρθρο

Jan 22, 2018: WORLD MONEY FAIR, ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018- ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

Λίγες μέρες απομένουν ως την έναρξη της 47ης Διεθνούς Έκθεσης Νομισμάτων που θα διεξαχθεί από τις 2 ως τις 4 Φεβρουαρίου 2018. Το πρόγραμμα φέτος είναι ιδιαιτέρως εμπλουτισμένο με αξιοθέατα, με παρουσιάσεις νέων προϊόντων και με αναρίθμητες σημαντικές νομισματικές εκδόσεις στο πλαίσιο της μεγαλύτερης νομισματικής έκθεσης παγκοσμίως.
Πληρές άρθρο

Jul 16, 2015: Σαν Σημερα, 16 Ιουλίου 1661: Το πρώτο χαρτονόμισμα στην Ευρώπη τυπώνεται από την Τράπεζα της Στοκχόλμης.

xartoniomisma
Συλλεκτικά χαρτονομίσματα Συλλεκτικά είναι αυτα που που αποτελούν μέρος Ειδικών εκδόσεων, ή των χαρτονομισμάτων εκείνων που για κάποιο λόγο, τυχαίο ή όχι, έχουν κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις η αγορά προσδιορίσει μια άλλη αξία (εμπορική) η οποία μπορεί να είναι χαμηλότερη ή υψηλότερη από την ονομαστική ανάλογα με την σπανιότητά τους ή όχι. Οι παράγοντες που προσδιορίζουν την σπανιότητα και κατ’ επέκταση και την εμπορική τους αξία είναι πολλοί όπως παλαιότητα, η ακεραιότητα, η φήμη, η καλλιτεχνική αρτιότητα και πρωτίστως η προσφορά και η ζήτηση. Διαφορετική συνήθως εμπορική αξία από την ονομαστική έχουν επίσης τα χαρτονομίσματα τα οποία έχουν αποσυρθεί από της αγορά. Ανά τους αιώνες πάντα υπήρχαν συλλέκτες μεταλλικών νομισμάτων και πολύ αργότερα χαρτονομισμάτων που διαμόρφωσαν μια ιδιαίτερη πολύ μεγάλη κοινότητα και την αντίστοιχη αγορά η οποία διαμόρφωνε και τις τιμές.
Πληρές άρθρο

Mar 3, 2015: Θησαυρός 2.000 χρυσών νομισμάτων στο βυθό της Μεσογείου – χρυσό 24 καρατίων δείχνει ο πρώτος έλεγχος

Δεν έχει προηγούμενο η ανακάλυψη περισσότερων από 2.000 νομισμάτων κοντά στις βόρειες ακτές του Ισραήλ. Οι αρχαιολόγοι εκτιμούν ότι πιθανότατα έχουμε βρει μέρος του μεγαλύτερου θησαυρού από χρυσά νομίσματα που βρέθηκε ποτέ στην Ανατολική Μεσόγειο. Τα νομίσματα που βρέθηκαν έχουν αναγνωριστεί: είναι δηνάρια – το επίσημο νόμισμα του χαλιφάτου των Φατιμιδών που κυριάρχησε σε μεγάλο τμήμα της Μεσογείου από το 909 ως 1171.
Πληρές άρθρο
Loading...
Κατάλογος Προϊόντων