10 Δολάρια, Έτος της Τιγρης 1 oz, Ασήμι .999 με Χρυσό 24Κ και Μαργαριτάρι, Φίτζι, 2022
10 Δολάρια, Έτος της Τιγρης 1 oz, Ασήμι .999 με Χρυσό 24Κ και Μαργαριτάρι, Φίτζι, 202210 Δολάρια, Έτος της Τιγρης 1 oz, Ασήμι .999 με Χρυσό 24Κ και Μαργαριτάρι, Φίτζι, 2022

10$ ΤΙΓΡΕΙΣ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

Κωδικός προϊόντος: 1CP558B

179.00

+ -
Δόσεις Υπολογισμός μεταφορικών
Κόσμημα της νομισματικής τέχνης στο οποίο οι χαράκτες ξεδιπλώνουν όλο το ταλέντο και την τέχνη τους. Κοσμημένες με χρυσό 24Κ, οι τίγρεις περιβάλλουν ένα αυθεντικό μαργαριτάρι του γλυκού νερού ένθετο στην καρδιά του νομίσματος, το οποίο κόπηκε προς τιμήν του νέου έτους. Νησιά Φίτζι, 2022, 10$, καθαρό ασήμι 999‰, 31,10 gr, Ø 40 mm, όριο έκδοσης 8.888 τμχ., με όμορφη κασετίνα και πιστοποιητικό.
Ασήμι (Silver), Επιχρυσωμένο (Gold-Plated)
999.9
40 mm/χιλ.
(?)
2022
10 Dollars ($)
Proof
8,888
Φιτζι/ Fidji

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Όπως όλα τα ζώδια, η Τίγρης έχει μερικές μοναδικές ιδιότητες που την χαρακτηρίζουν. Πρόκειτα για ένα Βορειοανατολικά οριοθετημένο ζώδιο με αρσενική (Γιανγκ) φύση που προστατεύεται απο τις δυνάμεις του Ζαφειριού που είναι το τυχερό της πετράδι. Η Τίγρης συμβολίζει το κουράγιο, την αντοχή και την δύναμη και το αντίστοιχο της ζώδιο στο δυτικό ωροσκόπιο είναι ο Υδροχόος.

 

Οι άνθρωποι Τίγρεις είναι πολύ ενεργοί το Χειμώνα και ιδιαίτερα τον Φεβρουάριο που είναι και ο αγαπημένος τους μήνας. Κατα τη διάρκεια της ημέρας κυβερνάνε μεταξύ των ωρών 03:00 και 05:00. Τους αρέσουν τα ζυμαρικά και το ψωμί και τα αγαπημένα τους χρώματα είναι το πράσινο, το μπλε, το άσπρο και το κίτρινο. Πολλούς ανθρώπους Τίγρεις συναντάμε στην Ρωσία, την Δυτική Ευρώπη και την Μέση Ανατολή. Η Τίγρης συνδέεται άμεσα με τον πλανήτη Ουρανό.

 

Πρόκειται για άτομα που ξέρουν καλά την τέχνη του ξελογιάσματος. Είναι τόσο θερμόαιμα και αυθεντικά πλάσματα που είναι αδύνατο να τους αντισταθείς. Η Τίγρης είναι επίσης πολύ έντιμη και δεν την ενδιαφέρει το χρήμα. Το μόνο που θέλει είναι να περνάει καλά κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία. Αυτή η προσέγγιση την βοηθά να αναγεννιέται απο τις στάχτες σε κάθε απογοήτευση ή αποτυχία. Πάντα ξεκινάει απο την αρχή σαν να μην συνέβη τίποτα.

Οι άνθρωποι Τίγρεις είναι πολύ παθιασμένοι και συνήθως γίνονται υπέροχοι εραστές. Ωστόσο δεν τους αρέσει να παραδίνονται και να τα δίνουν όλα σε έναν μόνο σύντροφο. Προτιμάνε να είναι μόνοι και να αλλάζουν σεξουαλικούς παρτενέρ απο καιρό σε καιρό. Οι Τίγρεις είναι πολύ ενεργά άτομα και απρόβλεπτα τόσο που τα υπόλοιπα ζώδια δυσανασχετούν μαζί τους. Ταιριάζουν απόλυτα με το Σκύλο, το Αλογο και τον Δράκο.

 
 
Φόρτωση ...
Κατάλογος Προϊόντων