1$,Wolverin Marvel, Ασήμι, 999
1$,Wolverin Marvel, Ασήμι, 9991$,Wolverin Marvel, Ασήμι, 999

1$,Wolverin Marvel, Ασήμι, 999,1 oz, 999,Τουβαλου, 2021

Κωδικός προϊόντος: TV202100111D

99.00

+ -
Δόσεις Υπολογισμός μεταφορικών

Κάθε ένα από τα νομίσματα του 2021, έχει βάρος 1 ουγκιά Ασημι 999,  ονομαστική αξία  1$, και είναι αφιεωμένο στον ήρωα Wolverin της Marvel. Περιορισμένο Τιραζ μόνο 50.000 νομισμάτων!Η Α όψη απεικονίζει το πορτρέτο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β.  

Ο Wolverine είναι φανταστικός χαρακτήρας, ένας υπερήρωας που εμφανίστηκε σε κόμικς που δημοσιεύθηκαν από την Marvel Comics. Γεννημένος ως Τζέιμς Χάουλετ, γνωστός με το όνομα Λόγκαν, ο Wolverine είναι ένας μεταλλαγμένος, που κατέχει έντονες ζωικές αισθήσεις, την ενίσχυση των φυσικών ικανοτήτων, τρία ανασυρόμενα νύχια των οστών σε κάθε χέρι και ένα παράγοντα αυτοθεραπείας που του επιτρέπει να αναρρώσει από σχεδόν κάθε τραύμα, ασθένεια ή τοξίνη με επιταχυνόμενο ρυθμό. Ο παράγοντας επούλωσης επιβραδύνει επίσης τη διαδικασία γήρανσής του, παρέχοντάς του τη δυνατότητα να ζήσει πέρα από την κανονική διάρκεια ζωής του ανθρώπου. Τον ισχυρό αυτόν παράγοντα επούλΟΧΙωσης απέκτησε στο πρόγραμμα Weapon X, με τη συγκόλληση ενός σχεδόν άφθαρτου κράμα μετάλλου, του αδαμάντιου, στον σκελετό και τα νύχια του, χωρίς να τον σκοτώσει λόγω της ταχύτατης ίασης τού σώματός του. Πιο συχνά απεικονίζεται ως μέλος των X-Men, της Alpha Flight, ή αργότερα των Εκδικητών.

Ασήμι (Silver)
999
1oz-31.10γρ/gr
40,6χιλ (mm)
(?)
2021
1$ Δολάριο ($)
Λαμπερό Ακυκλοφόρητο (BU)
50.000
Τουβαλού/Tuvalu

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τελευταίο καρέ του περιοδικού The Incredible Hulk #180 (η πρώτη πλήρης εμφάνισή του είναι στο τεύχος #181, Νοέμβριος 1974)[1] και δημιουργήθηκε από το συγγραφέα Λεν Γουάιν και τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Marvel Τζον Ρομίτα, ο οποίος σχεδίασε το χαρακτήρα, και ήταν ο πρώτος που διαλέχθηκε για έκδοση από τον Χέρμπ Τριμπ. Ο Wolverine, αργότερα, συμμετείχε στο ρόστερ των X-Men "All New, All Different" στο Giant-Size X-Men #1 (Μάιος 1975). Ο συγγραφέας των X-Men Κρις Κλέρμοντ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξη του χαρακτήρα, μαζί με τον καλλιτέχνη / συγγραφέα Τζον Μπερν, ο οποίος επέμενε να μετατραπεί ο χαρακτήρας από τα πρώτα μέλη των X-Men. Ο καλλιτέχνης Φρανκ Μίλλερ συνεργάστηκε με τον Κλέρμοντ και βοήθησε να αναθεωρηθεί ο χαρακτήρας με μια τετραήμερη επώνυμη περιορισμένη σειρά από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 1982 στην οποία το σλόγκαν του Wolverine, "Είμαι ο καλύτερος που υπάρχει σε αυτό που κάνω, αλλά αυτό που κάνω καλύτερα δεν είναι πολύ ευχάριστο", έκανε το ντεμπούτο του.

 

Ο Τζέιμς Χάουλετ, όπως είναι το πραγματικό όνομα του ήρωα, ή αλλιώς Λόγκαν, όπως είναι ευρέως γνωστός, είναι ένας μεταλλαγμένος με την ικανότητα της αυτοΐασης (η οποία τον διατηρεί πάντα νέο και στην οποία οφείλει τη μακροβιότητά του αφού είναι πάνω από 170 χρονών) και διαθέτει εξαιρετικά οξυμένες αισθήσεις και μακριά νύχια που φυτρώνουν από την άκρη των χεριών του όποτε καλείται να αντιμετωπίσει κάποιον εχθρό. Ο Wolverine γεννήθηκε το 19ο αιώνα στον Καναδά και η ζωή του αποτελείται από ένα πλήθος γεγονότων που σημάδεψαν τον ήρωα και διαμόρφωσαν την οργισμένη προσωπικότητά του. Το πιο σημαντικό του βίωμα ήταν η συμμετοχή του στο πρόγραμμα Weapon X τη δεκαετία του 1970 (την εποχή εκείνη εργαζόταν ως εκτελεστής για λόγο της CIA), εξαιτίας του οποίου έχασε τη μνήμη του ενώ ολόκληρος ο σκελετός του καλύφθηκε από "αδαμάντιο", το πιο σκληρό υλικό του πλανήτη που τον κάνει ανίκητο.

 

 
 
Φόρτωση ...
Κατάλογος Προϊόντων