210 99 69 888
|
 
 
Κερδίζετε 8%
Big Five,1500 Σελίνια, 1γρ, 150 ×70 χιλ., Prooflike, Χρυσος 24Κ,2018, Τανζανία
Big Five,1500 Σελίνια, 1γρ, 150 ×70 χιλ., Prooflike, Χρυσος 24Κ,2018, Τανζανία

Big Five,1500 Σελίνια, 1γρ, 150 ×70 χιλ., Prooflike, Χρυσος 24Κ,2018, Τανζανία

Κωδικός προϊόντος: 28417

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 129.00  

119.00

Κερδίζετε : 10.00 (8%)
-8%
+ -
Δόσεις Υπολογισμός μεταφορικών

Τα τελευταία χρόνια η ζήτηση για τα χαρτονομίσματα που κόβονται σε πολύτιμο μέταλλο έχει σημειώσει άνοδο, όπως μαρτυρεί η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων θεματικών σειρών.

Μετά το εντυπωσιακού μεγέθους ασημένιο χαρτονόμισμα με τον χάρτη του «Waldseemüller», ακολουθεί το πρώτο σετ χρυσών χαρτονομισμάτων των «Big Five» με πέντε μεγαλόπρεπα ζώα που εξέδωσε η Τανζανία.

Τα χαρτονομίσματα έχουν διαστάσεις 150×70 χιλ. και βάρος 1 γραμμάριο. καθαρού χρυσού. Οι πέντε μεγαλόπρεποι πρωταγωνιστές απεικονίζονται με όμορφες λεπτομέρειες ως ενήλικα ζώα πλάι στο μικρό τους. Το φόντο ομορφαίνου τρεις λαμπερές σιλουέτες καμηλοπαρδάλεων στη σαβάνα, πλάι σε ένα δέντρο ακακίας. Οι καμηλοπαρδάλεις είναι το εθνικό ζώο της Τανζανίας

Χρυσός (Gold)
24K
1 γρ/gr
200x150χιλ (mm)
(?)
2018
Central African Republic & Tanzania

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Δημοφιλές αντικείμενο της μοντέρνας παραγωγής νομισμάτων, η άγρια ζωή παρουσιάζεται σε μια ευρεία ποικιλία τύπων και στυλ, αλλά ορισμένα θέματα εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα. Ένα από αυτά είναι τα πέντε μεγάλα θηλαστικά της Αφρικής. Θεωρούμενα ως τα πέντε πιο επικίνδυνα ζώα να κυνηγήσει κανείς πεζός σε αυτήν την πλούσια ήπειρο, το καθένα από αυτά αποπνέει δύναμη μέσα στο φυσικό του περιβάλλον. Το λιοντάρι, η λεοπάρδαλη, ο ρινόκερος, ο ελέφαντας και ο Αφρικανικός βούβαλος είναι όλα απολύτως ικανά να σκοτώσουν έναν άνθρωπο, ιδιαίτερα ο τελευταίος, ο οποίος φαίνεται να έχει μια πολύ κακή πλευρά στο χαρακτήρα του. 

Τα νομίσματα εκδίδονται όλα για την Τανζανία και το καθένα από τα πέντε απεικονίζει ένα ζώο στην πίσω όψη του, πλαισιωμένο από λωρίδες που περιέχουν την ονομαστική αξία και την εκδοτική αρχή. Η μπροστινή όψη είναι μια αρκετά συνηθισμένη, η οποία παρουσιάζει το περίγραμμα καμηλοπαρδάλεων και μιας ακακίας. Η ονομαστική αξία και η εκδοτική αρχή επαναλαμβάνονται και εδώ - πράγμα που διαφέρει από ένα συνηθισμένο νόμισμα. Το φόντο διακοσμείται με γεωμετρικά μοτίβα, όπως θα ήταν αναμενόμενο για ένα κανονικό τυπωμένο χαρτονόμισμα. 

Τα νομίσματα κυκλοφόρησαν ξεχωριστά σε μια μόνο έκδοση και αποτελούν ένα οικονομικό και όμορφο σετ "νομισμάτων" της φύσης. Ο τύπος αυτός νομισμάτων δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας σπουδαίων καλλιτεχνημάτων, αν και λιγότερο τη δυνατότητα υλικής καινοτομίας. Είναι άλλωστε περιορισμένα τα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς με ένα κομμάτι μέταλλο που είναι πιο λεπτό και από τρίχα από φρύδι χάμστερ. Η κοπή περιορίζεται στα 1,500 αντίτυπα για κάθε νόμισμα και δεν αναμένονται περαιτέρω προσθήκες σε αυτήν την αυτοτελή σειρά.

 
 
Φόρτωση ...