210 99 69 888
|
 
 
Κερδίζετε 18%

Τα Μικρά Χρυσά Νομίσματα, Ιστορικά Μνημεία 24Κ, 0.5γρ, 2016

Κωδικός προϊόντος: MG-2016-4

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 120.00  

99.00

Κερδίζετε : 21.00 (18%)
-18%
+ -
Δόσεις Υπολογισμός μεταφορικών

Αποκτήστε την πιό σπανια συλλογή σε μινι χρυσα νομίσματα με τα Μικρά Χρυσά Νομίσματα, Ιστορικά Μνημεία 24Κ, 0.5γρ, 2013-2016,

Τείχος του Βερολίνου. Berliner Mauer στα Γερμανικά. Πρόκειται για ένα τοίχο ύψους 2 μέτρων, που χτίστηκε το 1961 και χώριζε το Βερολίνο σε Ανατολικό και Δυτικό. Στις 9 Νοεμβρίου 1989 γκρεμίστηκε και αποτελεί ενα σύμβολο της ιστορίας  του «Ψυχρού Πολέμου» μεταξύ «δημοκρατικής» Δύσης και της «κομμουνιστικής» Ανατολής.

Ταζ Μαχάλ  Ενα παλάτι που κατασκευάστηκε από τον μογγόλο αυτοκράτορα Σαχ Γιαχάν Α',  στη μνήμη της συζύγου του Μπροκειμένου να τιμήσει τη πολυαγαπημένη του σύζυγο Μουμτάζ Μαχάλ που πέθανε το 1631 κατά τη διάρκεια τοκετού. 
20.000 εργάτες ξεκίνησαν το 1632 δουλεύοντας καθημερινά, για να το ολοκληρώσουν το 1649. 


Χριστός Λυτρωτής  Είναι το ψηλό άγαλμα το οποίο εικονίζει τον Ιησού Χριστό με απλωμένα τα χέρια και βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Κορκοβάντο  πάνω από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Στέκεται με απλωμένα τα χέρια σαν να καλωσορίζει τον κόσμο, σε ύψος 710 μέτρων. Το άγαλμα θεμελιώθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1931 με ύψος 32 μέτρα, ζυγίζει 1.000 τόνους και να ατενίζει την πόλη του Ρίο δίνοντας την αίσθηση της υπέρτατης προστασίας. 

Υπέροχη συλλογή  νομισμάτων Proof σε καθαρό χρυσό 24 καρατίων, που σε εξαίρετη χάραξη παρουσιάζουν τα  Ιστορικά μνημεία σε όλον τον κόσμο!  Τα ανθρώπινα αυτά δημιουργήματα, όπως ο Big Ben, το Τείχος του Βερολίνουτο  Ταζ Μαχάλ , η  Notre Dame, o Πύργος της Πίζας , η πόλη της Πέτρας, Ο Χριστος Λυτρωτής, το Καπιτώλιο των ΗΠΑ, η  Βασιλική του Αγίου Πέτρου είναι κάποι από αυτά !

Καθώς οι διεθνείς τιμές του χρυσού συνεχώς ανεβαίνουν, σας προσφέρεται η μοναδική ευκαιρία να συνδυάσετε ένα σπάνιο καλλιτεχνικό απόκτημα με μία σίγουρη οικονομική επένδυση. Κάντε τώρα την παραγγελία σας και αποκτήστε το 3 νομισμα της συλλογής στη τιμή των 2, δηλαδή με 33% έκπτωση!

Δώρο η πολυτελής νομισματική κασετίνα 


8

7

5

4

1

2

3

ΚΑΣΕΤΙΝΑ
999
(?)
2013-
Proof

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

12 ΧΡΥΣΑ Νομίσματα 2016 σε μια συλλογή 

Υπέροχη συλλογή  νομισμάτων Proof σε καθαρό χρυσό 24 καρατίων, που σε εξαίρετη χάραξη παρουσιάζουν τα  Ιστορικά Mνημεία σε όλον τον κόσμο!  Τα μοναδικά αυτά δημιουργήματα, όπως το Τείχος του Βερολίνου το  Ταζ Μαχάλ , η  Notre Dame, o Πύργος της Πίζας , η πόλη της Πέτρας, Ο Χριστος Λυτρωτής, το Καπιτώλιο των ΗΠΑ, η  Βασιλική του Αγίου Πέτρου έχουν απεικονιστεί και χαραχτεί σε εξαιρετικής καλλιτεχνικής ποιότητας νομίσματα 24κ και φυσικά σε ποιότητα PROOF!

 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ &  ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 

Κάθε χρυσό νόμισμα 24Κ βάρος 0.5γρ και διάμετρο 11χιλιοστά.  Η μήτρες είναι όλες χαραγμένες απο μικρογλύπτες και η ποιότητα κάθε νομίσματος είναι PROOF.. Είναι μια συλλογή που έχει αγαπηθεί από όλον το κόσμο και προσφέρεται σε πολυτελή κασετίνα με ειδική υποδοχή για κάθε νόμισμα!  Μόνο 5000 συλλογές εχουν εκδοθεί για όλο τον κόσμο και μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε λίγες που θα διατεθουν απο το Coins Club στη χώρα μας!  

 

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ! :  2+1=2

Το "2+1=2" είναι μια διεθνής καμπάνια των νομισματοκοπείων για την ανάπτυξη συγκεκριμένων νομισμάτων, όπως τα Mini Gold. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε και μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε μόνο 10 ολοκληρωμένες συλλογές με αυτη την τιμή! Για τους 10 πρώτους που θα εγγραφούν θα ισχύσει το  2+1=2, δηλαδή θα αποκτήσουν 3 νομίσματα Mini Gold, 24K, 0.5gr PROOF  στην τιμή των 2 και ΔΩΡΟ τα Εξόδα αποστολής!

Μην χάσετε αυτη την ευκαιρία διότι υπάρχουν πιθανές αναταράξεις στις αγορές και η προσφορά είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Θα καταβάλλετε 80€ ΜΟΝΟ για κάθε ΧΡΥΣΟ Νόμισμα, αντι να σας κοστίζει 120€. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα αλλά θα μπορέσετε να αποκτήσετε μια απο τις 10 Συλλογές που έχουμε "κλείσει" με αυτή την τιμή. Μην καθυστερείτε λοιπόν! Αποκτήστε τα πρωτα Χρυσά 24Κ Proof Νόμισματα με την τόσο προνομιακή τους τιμή Σήμερα! 

ΥΓ Κάθε νόμισμα είναι προστατευμένο μέσα σε κάψουλα 

ΥΓ1 Προσθέστε τη συλλογή στο καλάθι σας σήμερα γιατι παρατηρούνται διακυμάνσεις στις τιμές των πολυτίμων μεταλλων!

Πληρης συλλογη νομισματων
Φόρτωση ...