210 99 69 888
|
 
 
Τα Πρώτα Μου Νομίσματα & ημερολόγιο, Ηνωμένο Βασίλειο

Τα Πρώτα Μου Νομίσματα & ημερολόγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, 2016

Κωδικός προϊόντος: UK15MFCGR

75.00

+ -
Δόσεις Υπολογισμός μεταφορικών

Πλήρης Συλλογή σε πολυτελές Ημερολόγιο, 1p, 2p, 5p, 10p, 20p, 50p, £1     Χαρίστε του τα Πρωτα του Νομίσματα η τοποθετήστε τα μαζι με το βραχιολάκι του μαιευτηρίου, στο κουτί με τα αναμνηστικά σαν ενδειξη του έτους γέννησης!

«Τα Πρώτα μου Νομίσματα" - με ημερολόγιο

Κάθε ορόσημο είναι μαγικό. Ανεκτίμητα στιγμιότυπα της παιδικής ηλικίας που θα θελήσετε να κρατήσετε και να θυμάστε Η Πρώτη μπούκλα τους, το πρώτο δόντι που χάνουν, το πρώτο βραβείο που κερδισαν για κάτι το ιδιαίτερο που έκαναν στο σχολείο... φωτίζει, λάμπει το πρόσωπό τους από ευτυχία και σε κάνουν να νιώθεις τόσο περήφανος. Διατηρήστε τις αναμνήσεις σας για πάντα με ένα επιπλέον ιδιαίτερο δώρο - αυτό το όμορφο σετ νομισμάτων, με το αντίστοιχο πλήρες ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ . Καταγράψτε κάθε στιγμή του ταξιδιού τους ενω μεγαλώνουν.

 Η παιδική ηλικία είναι μια τέτοια μαγική στιγμή. Γεμάτη ανακάλυψεις! Κάθε βήμα που κάνουν, κάθε ορόσημο που περνούν, είναι πραγματικά ξεχωριστό και μια δυνατή συγκίνηση για κάθε γονέα. Μεγαλώνουν όμως τόσο γρήγορα, γεγονός που καθιστά κάθε πρώτη χρονική στιγμή ανεκτίμητη, μια συλλογή από υπέροχες αναμνήσεις που θα θέλετε να θυμάστε για πάντα. Καταγραψτε κάθε βήμα , κάθε επίτευγμα και να δημιουργήστε μια ανεκτίμητη συλλογή από μνήμες και στιγμιότυπα της παιδικής τους ηλικίας, με αυτό το όμορφο σύνολο των κερμάτων Νομίμου Κυκλοφορίας του Ηνωμένου Βασιλείου, με πλήρες ένθετο ένα ημερολόγιο.

Ετσι  μπορείτε να καταγράψετε κάθε πρώτη και ιδιαίτερη στιγμή, και το ημερολόγιο αυτό θα δημιουργεί εναν θησαυρό αναμνήσεων - ένα όμορφο ενθύμιο απο τα πρώτα βήματα στο μεγάλο μεγάλο ταξίδι της ζωής. Τα νομίσματα, όλα σε ποιότητα BU (λαμπερά ακυκλοφόρητα) είναι διακοσμημένα με σύγχρονα σχέδια από τον Matthew Dent και τον Bruce Rushin.

(?)
2015
£ 1,88
Λαμπερό Ακυκλοφόρητο (BU)

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

 
Φόρτωση ...