210 99 69 888
|
 
 
1,5Ευρω, Φιλαρμονική, Ρουθηνιο, Χρυσός, Ασήμι 999, Αυστρία, 2019
1,5Ευρω, Φιλαρμονική, Ρουθηνιο, Χρυσός, Ασήμι 999, Αυστρία, 2019austria-philarm-rutheniumaustria-philarm-ruthenium

ΣΥΛΛΟΓΗ GOLDEN RING, 9 νομισματα, Ρουθηνιο, Χρυσός, Ασήμι 999, 2019

Κωδικός προϊόντος: A332

89.90

+ -
Δόσεις Υπολογισμός μεταφορικών

Είναι απίθανο το πόσο οι νέες επεξεργασίες των μετάλλων έχουν εκτοξεύσει την δημιουργικότητα των καλλιτεχνικών νομισμάτων ! Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια νέα Συλλεκτική σειρά νομισμάτων, που ονομάζεται Golden Ring, που οφείλεται στην ειδική και πολύ προσεκτική επιχρύσωση με ατόφιο χρυσό 24 Καρατίων της στεφάνης του νομίσματος.

 Η λακωνική πολυτέλεια του σχεδιασμού  

 Το ειδικό χαρακτηριστικό για αυτή τη σειρά είναι η διπλή επεξεργασία που περιλαμβάνει δύο πολύτιμα μέταλλα: τον χρυσό και το ρουθήνιο. Κάθε ασημένιο νόμισμα εμβαπτίζεται με ένα στρώμα από ρουθήνιο και στη συνέχεια, με πολύ προσοχή , το κυρίως σχέδιο του  επιχρυσώνεται ώστε να αναδεικνύεται κάθε λεπτομέρεια.  Το φως και το λάμψη του χρυσού είναι μια τέλεια αντίθεση με το ματ μαύρο ρουθήνιο.

Η σειρά Golden Ring αποτελείται από 10 νομίσματα, 1ουγγιάς αργύρου,31,10γρ,και καθαρότητας 999 βαθμών: Κοάλα, Καγκουρό, Κουκαμπουρα, Φύλλο Σφενδάμου, Φιλαρμονική της Βιέννης, Britannia, Αργυρός Αετός, και το νεότερο Αυστριακό νόμισμα Wiener Neustadt. Η προσεκτική και χρονοβόρα αυτή διαδικασία αναδεικνύει κάθε όψη του νομίσματος. Θα το δείτε μόλις παραλάβετε το πρώτο σας νόμισμα, είναι εκπληκτικό!.

 Ένα νόμισμα κάθε μήνα

Για κάθε ένα νόμισμα της συλλογής έχουν ήδη παραχθεί 500 τεμάχια, και το κάθε ένα φέρει το δικό του αριθμό πάνω στη συσκευασία. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας παραλαμβάνοντας ένα νόμισμα κάθε μήνα, εύκολα και προγραμματισμένα στην ημερομηνία που επιθυμείτε. Στο τέλος της συλλογής θα παραλάβετε μια Κασετίνα Δώρο και το πιστοποιητικό της συλλογής.

 Ειδική τιμή για το πρώτο : έκπτωση  20€!

Εγγραφείτε στη συλλογή σήμερα και  επωφεληθείτε από την ειδική έκπτωση 20Ε για το πρώτο νόμισμα, δηλαδή από 89,90€ που είναι η τιμή έκδοσης του, θα το παραλάβετε στα 69,90€ μόνο! Δείτε κάθε ένα από τα νομίσματα χωριστά και επιλέξετε με ποιο θέλετε να ξεκινήσετε.

Ασήμι (Silver)
999
1oz-31.10γρ/gr
38.00 χιλ (mm)
(?)
2018
1.5 euros/ευρώ
Ρουθηνιο, Χρυσός
500
Αυστρία /Austria

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

 
Φόρτωση ...