210 99 69 888
|
 

Επενδυτικός Χρυσός

Από την 1η Αυγούστου του 2000, η πώληση του χρυσού απελευθερώθηκε στη χώρα μας και αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να προβεί σε αγορές χωρίς να έχει την υποχρέωση να καταβάλει το φόρο προστιθέμενης αξίας (Φ.Π.Α.). Το μόνο που χρειάζεται είναι να τηρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις, που καθορίζουν τι ακριβώς νοείται ως “επενδυτικός χρυσός” και αναφέρονται στο Άρθρο 47:

α) Ο χρυσός υπό μορφή ράβδου ή πλάκας, βάρους αποδεκτού από τις αγορές πολύτιμων μετάλλων, καθαρότητας τουλάχιστον 995 χιλιοστών, συνοδευόμενος ή μη από τίτλους. Εξαιρούνται από το καθεστώς του συγκεκριμένου άρθρου οι πλάκες βάρους έως και ενός (1) γραμμαρίου.

β) Τα χρυσά νομίσματα για τα οποία ισχύουν σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις: να είναι καθαρότητας τουλάχιστον 900 χιλιοστών, να έχουν κοπεί μετά το έτος 1800, να αποτελούν ή να έχουν αποτελέσει νόμιμο χρήμα στη χώρα προέλευσής τους.

Η εταιρία μας διαθέτει προς πώληση στην Ελλάδα μια ευρεία συλλογή από χρυσά νομίσματα και μπάρες, που εισάγει αποκλειστικά από όλα τα  Νομισματοκοπεία ανά τον κόσμο.

 
 
Φόρτωση ...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ Coinsclub.gr
σου προσφέρουμε έκπτωση 5%

Απλά εγγράψου στη λίστα του newsletter μας και θα σου στείλουμε κουπόνι έκπτωσης 5% για την επόμενή σου αγορά.Θα λαμβάνεις το newsletter με τις προσφορές μας αλλά και ενημέρωση για τις νέες εκδόσεις!

Το κουπόνι που θα σταλεί ισχύει μόνο για το Email που θα εγγράψεις.