210 99 69 888
|
 
 
Κερδίζετε 24%

Πριγκίπισσες της Disney - Σταχτοπούτα, 2$ 1oz Ασήμι 999, Niue 2015

Κωδικός προϊόντος: CHC2015-14

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 125.00  

95.00

Κερδίζετε : 30.00 (24%)
-24%
+ -
Δόσεις Υπολογισμός μεταφορικών

Αυτό το πολύχρωμο ασημένιο νόμισμα της  Disney απεικονίζει το όμορφο χαμόγελο της Σταχτοπούτας, που στο φόντο περιβάλλεται από χαραγμένα λουλούδια. Η κλασική ιστορία της Σταχτοπούτας μεταφέρεται πλέον σε ένα συλλεκτικό κέρμα που κάνει είναι ένα ιδανικό αναμνηστικό δώρο για μικρές και μεγάλες κυρίες που έχουν μεγαλώσει με τις ηρωίδες της Disney και θέλουν να συμπληρώσουν την συλλογή τους!!  Τα υπέροχα νομίσματα των πριγκιπισσών της Disney περιέχονται σε μια μαγευτική συσκευασία σε στυλ βιβλίου παραμυθιών.

Το πιστοποιητικό γνησιότητας είναι τυπωμένο πάνω στη θεματική συσκευασία. Αυτό το συλλεκτικό ασημένιο νόμισμα έχει εκδοθεί σε μόνο 10.000 νομίσματα.

999
40χιλ (mm)
(?)
2015
Proof
Νήσοι Niue Niue Islands

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! Σταχτοπούτα είναι η πρώτη από τους χαρακτήρες της Disney Princess να πρωταγωνιστήσει στο δικό της νόμισμα της στο Disney Princess συλλογή νομισμάτων στη Disney ασημένιο νόμισμα - Σταχτοπούτα.

Έχοντας υποστεί κακομεταχείριση από τη μητριά της και τις θετές αδελφές της, η Σταχτοπούτα δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ονειρεύεται.

Τότε, μια μαγική βραδιά, η νεράιδα νονά της, την  μεταμορφώνει σε μια πριγκίπισσα για τον βασιλικό χορό. Είναι αγάπη με την πρώτη ματιά για  την Σταχτοπούτα ο πρίγκιπας Charming, αλλά όταν το ρολόι χτυπά μεσάνυχτα, φεύγει, αφήνοντας πίσω μια γόβα. Υποσχόμενος να παντρευτεί το κορίτσι στου οποίου το πόδι ταιριάζει με την γόβα, ο Charming αναζητά την πριγκίπισσα, και όταν βρίσκει Σταχτοπούτα, τα όνειρά της αγάπης τους γίνονται πραγματικότητα.

 
Φόρτωση ...