210 99 69 888
|
 
 

Ταξιδεύω στην Ωκεανία με 24 Νομίσματα!

Κωδικός προϊόντος: M38877

74.90

+ -
Δόσεις Υπολογισμός μεταφορικών

Ταξιδέψτε στην Ωκεανία !

Συνολικά, η Συλλογή περιλαμβάνει 24 επίλεκτα νομίσματα νομίμου κυκλοφορίας από ισάριθμες χώρες που θα φτάσουν στα χέρια σας κατευθείαν από τις Κεντρικές Τράπεζες των κρατών, ακυκλοφόρητα! Η εκθαμβωτική ποικιλία τους σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητά τους συνθέτουν έναν μοναδικό νομισματικό θησαυρό που θα ήταν αδύνατον να αποκτήσετε με άλλον τρόπο.

Αυτό που θα καθιστά τη συγκεκριμένη συλλογή μοναδική στο είδος της είναι το εκπληκτικό της Εκθετήριο: Έχει τη μορφή πολυτελούς χάρτη με ειδικές υποδοχές ώστε να τοποθετείτε κάθε νόμισμα στην αντίστοιχη χώρα! Αυτόν τον πολύτιμο Άτλαντα, που σας προσφέρει μία σφαιρική εικόνα των νομισμάτων που κυκλοφορούν σς ολόκληρη την Ωκεανία με μία μόνο ματιά, θα τον αποκτήσετε χωρίς επιβάρυνση!

Η ποικιλομορφία των πολιτισμών που υπάρχουν στις χώρες της Ωκεανίας αποτυπώνεται στα νομίσματα τα οποία είναι ειδικά επιλεγμένα για αυτή τη συλλογή. Με βάση τα μοτίβα, η ομορφιά και η βιοποικιλότητα της χλωρίδας και της πανίδας των χωρών, που είναι το σπίτι για πολλά είδη ζώων και φυτών, που πουθενά αλλού στον κόσμο δεν μπορεί να δεί, μπορεί να ανακαλύψει ακριβώς εδώ! Εκτός από την Αυστραλία, τα νησιά της Ινδονησίας, των Φιλιππίνων και της Νέας Ζηλανδίας, νομίσματα από τα λιγότερο γνωστά κράτη των Νήσων του Ειρηνικού. Αυτός ο φάκελος σας ταξιδεύει σε ένα νομισματικό ταξίδι στο Ανατολικό Τιμόρ, Κιριμπάτι, καθώς και το Βανουάτου . Αυτό με τη σειρά του οδηγεί στην ανακάλυψη των πολιτισμών και τα έθιμα των ιθαγενών κατοίκων των εν λόγω χωρών.

Κάθε μεμονωμένο νόμισμα μπορεί να εισαχθεί στην ειδική υποδοχή του χάρτη, αλλά και να αποσυρθεί και πάλι, έτσι ώστε να επιτρέψει σε σας για να τα παρατηρείται καλύτερα. Προκειμένου να παρασχεθεί στον συλλέκτη  μια μοναδική εμπειρία, τα νομίσματα παρέχονται μεμονομένα, έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν στον ειδικό φάκελο σύμφωνα με τις επιθυμίες των ίδιων των συλλεκτών.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

 
Φόρτωση ...