210 99 69 888
|
 
 

Ταξιδεύω στην Αφρική με 43 Νομίσματα!

Κωδικός προϊόντος: M41143

74.90

+ -
Δόσεις Υπολογισμός μεταφορικών

Ταξιδέψτε στην Αφρική !

Συνολικά, η Συλλογή περιλαμβάνει 43 επίλεκτα νομίσματα νομίμου κυκλοφορίας από ισάριθμες χώρες που θα φτάσουν στα χέρια σας κατευθείαν από τις Κεντρικές Τράπεζες των κρατών, ακυκλοφόρητα! Η εκθαμβωτική ποικιλία τους σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητά τους συνθέτουν έναν μοναδικό νομισματικό θησαυρό που θα ήταν αδύνατον να αποκτήσετε με άλλον τρόπο.

Αυτό που θα καθιστά τη συγκεκριμένη συλλογή μοναδική στο είδος της είναι το εκπληκτικό της Εκθετήριο: Έχει τη μορφή πολυτελούς χάρτη με ειδικές υποδοχές ώστε να τοποθετείτε κάθε νόμισμα στην αντίστοιχη χώρα! Αυτόν τον πολύτιμο Άτλαντα, που σας προσφέρει μία σφαιρική εικόνα των νομισμάτων που κυκλοφορούν σς ολόκληρη την Αφρική με μία μόνο ματιά, θα τον αποκτήσετε χωρίς επιβάρυνση!

Αυτός ο εξαιρετικός χάρτης με τα κέρματα σας προσκαλεί σε ένα σαφάρι μέσα από τη Μαύρη Ήπειρο. Αφρική, η ήπειρος που εκτείνεται από τη Μεσόγειο στο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας στο μακρινό νότο, εντυπωσιάζει συνεχώς με τη φυσική ομορφιά της και την επιβλητική της χλωρίδα και πανίδα. Τα ειδικά επιλεγμένα κέρματα σε αυτό το χάρτη αντικατοπτρίζουν τις διαφορετικές κουλτούρες και την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της Αφρικής. Εκτός από τα κέρματα από τα πολύ γνωστά αφρικανικά κράτη, όπως η Νότια Αφρική, η Αίγυπτος ή το Καμερούν, αυτή η συλλογή αποτελείται επίσης από νομίσματα από τη Μοζαμβίκη, την Αιθιοπία και την Τανζανία, που αφήνουν μια μοναδική εντύπωση μέσα από όμορφα μοτίβα των σπάνιων ζώων που υπάρχουν σε αυτές. 

Κάθε μεμονωμένο νόμισμα μπορεί να εισαχθεί στην ειδική υποδοχή του χάρτη, αλλά και να αποσυρθεί και πάλι, έτσι ώστε να επιτρέψει σε σας για να τα παρατηρείται καλύτερα. Προκειμένου να παρασχεθεί στον συλλέκτη  μια μοναδική εμπειρία, τα νομίσματα παρέχονται μεμονομένα, έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν στον ειδικό φάκελο σύμφωνα με τις επιθυμίες των ίδιων των συλλεκτών. 

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

 
Φόρτωση ...