210 99 69 888
|
 
 

Συλλογή 2 ΕΥΡΩ αναμνηστικά 2016

Κωδικός προϊόντος: EU-2016

6.95

+ -
Δόσεις Υπολογισμός μεταφορικών

Ξεκινήστε απο σημερα την συλλογή αναμνηστικά νομίσματων 2 Ευρώ του 2016,Τα αναμνηστικά  2 ευρώ είναι ειδικά κέρματα που εκδίδονται από τις χώρες μέλη της ευρωζώνης με την ευκαιρία κάποιας ιστορικής επετείου ή για τον εορτασμό ή προς τιμή κάποιου σύγχρονου γεγονότος. Έχουν νόμιμη ισχύ και χρησιμοποιούνται κανονικά στις συναλλαγές, όπως τα συνηθισμένα κέρματα ευρώ.

Εμείς τους δώσαμε μια άλλη διάσταση, της συλλογής των σημαντικών γεγονότων της κάθε χώρας! Αποκτήστε λοιπόν την δική σας συλλογή από τα αναμνηστικά νομίσματα 2 Ευρώ και συγκεντρώστε τα στην ειδική κασετίνα που θα σας προσφέρουμε ως δώρο! Στη Συλλογή δεν συμπεριλαμβάνονται τα αναμνηστικά νομισματα απο το, Βατικανό, το Σαν Μαρίνο και το Μονακό καθ΄ς κα αυτά που εκδίδονται αποκλειστικά σε coincards. 

 


album
25.75χιλ (mm)
(?)
2016
Λαμπερό Ακυκλοφόρητο (BU)

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Συλλεκτική αξία αναμένεται να αποκτήσουν μέσα σε μία πενταετία περίπου 800 διαφορετικά νομίσματα ευρώ που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά από τις χώρες που είναι ενταγμένες στην ευρωζώνη, όπως προκύπτει από τις επαναλαμβανόμενες ετήσιες εκδόσεις ευρωνομισμάτων, στις οποίες προβαίνουν οι χώρες.
Μάλιστα, οι εδικοί εκτιμούν ότι από τα 800 αυτά νομίσματα, θα προκύψουν κάποιες σπανιότητες που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τις τιμές.
Επιπλέον, πολλοί συλλέκτες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αναμνηστικές εκδόσεις που περιλαμβάνουν τα απλά αναμνηστικά ευρωνομίσματα, όπως το ελληνικό 2ευρώ του Ολυμπιακού Δισκοβόλου, το οποίο κυκλοφόρησε το 2004, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων, σε 50 εκατομμύρια τιράζ αλλά και η τακτική έκδοση του 2ευρου, η "Αρπαγή της Ευρώπης", η οποία κυκλοφόρησε σε αναμνηστική θήκη (blister) από την Τράπεζα της Ελλάδας, σε μόνο 30.000 τιράζ.
Το 2009  ένα τέτοιο 2ευρο πωλείται στη Γερμανία 60 ευρώ, με την τιμή να ανεβαίνει. Δύο σπανιότατα ελληνικά νομίσματα είναι, σε χρυσό, το 40δραχμο του 1852 που κυκλοφόρησε σε 8 μόλις κομμάτια (η τιμή του αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης) και σε ασήμι, το 5δραχμο του 1846 που κυκλοφόρησε σε ένα μόλις κομμάτι και βρίσκεται σε μουσείο. 

Στην Ελλάδα, οι συλλέκτες νομισμάτων υπολογίζονταν το 2009 στους 10.000-15.000, παρουσιάζοντας αυξητικές τάσεις

http://www.skai.gr/news/health/article/132075/

Πληρης συλλογη νομισματων
Φόρτωση ...